Jure Jamnik /klikni za več

Mag. psihologije in mag. biopsihologije, Terapevt medicinske hipnoze (DMHS). 

O meni

psiholog

 

Formalna izobrazba:

mag. psihologije
mag. biopsihologije
terapevt medicinske hipnoze

Diplomo biopsihologije sem pridobil na Fakulteti za Matematiko, Naravoslovje in Informacijske tehnologije Koper, na temo Psihološki in fiziološki vidiki hipnoze. Iz biopsihologije sem magistriral iz področja neverbalne komunikacije. Iz psihologije sem magistriral iz tematike forenzične oziroma preiskovalne psihologije.

V okviru Društva za medicinsko hipnozo Slovenije sem pridobil naziv Terapevt medicinske hipnoze. Že od samega začetka znanja s področja klasične medicinske hipnoze nadgrajujem in integriram s spoznanji s področja delovanja spomina, čustev, vpliva telesa na duševnost, meditacije itd. Pri svojem hipnoterapevtskem delu črpam s področja kognitivno vedenjske hipnoterapije, Teorije izbire, Ericksonove hipnoterapije in Rogersove h klientu usmerjene psihoterapije.

Pri svojem delu poskušam upoštevati edinstvenost vsakega posameznika. Moje delo temelji na prepričanju, da ima vsak človek v sebi vire moči in znanj, iz katerih lahko črpa. V hipnoterapijo sem se usmeril prav zaradi očaranosti nad izkoriščanjem teh, pogosto nezavednih virov v nas. 

Manj formalno še: gledališki improvizator, komik, scenarist in režiser. 

Jure-Jamnik-delavnica   Jure-Jamnik-ordinacija